Boek hier!
Of bel 06-1750 6417
Voor ontspanning van lichaam en geest

Welkom op mijn website! Mijn naam is Petra van Witsen (1970) en ik woon sinds februari 2022 in het mooie Ermelo (voorheen in Amersfoort). Ik heb het erg naar mijn zin in deze omgeving en voel me thuis. Sinds begin 2023 doe ik iets wat ik echt heel leuk vind: massages en Quantum Touch behandelingen geven. Ook het doen van een Individuele Opstelling behoort tot de mogelijkheden.


Waar? Midden in de binnenstad, boven kapsalon De Haarsmederij op de Weegakker 45 in Ermelo.

Onderaan en bovenaan de pagina kun je een afspraak inplannen; of op de pagina Online Afspraak inplannen.
Parkeren is gratis en kan voor de deur of dichtbij.


Je kunt een (half) uur boeken, maar 40, 45, 50, 80 of 90 minuten kan ook.


Hier kun je meer lezen over wat ik doe en waarom (in de online krant van Ermelo):

https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20230508/nieuw-massage-ermelo-met-quantum-touch-behandelingen/

  • Ontspanningsmassage
  • Oosterse Wellnessmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Gezichtsmassage
  • Quantum Touch sessie
  • Quantum Allergy sessie
  • Individuele Opstelling

 
Wat doet een ontspanningsmassage?
Een ontspanningsmassage helpt om lichaam en geest tot rust te brengen. Het brengt verlichting bij fysieke spanningen en/of mentale stress. Deze vorm van masseren bevordert de ontspanning van de spieren en daarmee de afvoer van afvalstoffen.

Tarieven: 35 euro per halfuur; 50 euro per 50 minuten; 80 euro voor 1,5 uur


Wat is een Oosterse Wellness massage?

De technieken die ik hier gebruik zijn nieuw en afgeleid van oosterse en westerse wellnesstechnieken. De essentie is dat deze technieken vloeiend, rustig en vaak symmetrisch worden uitgevoerd met beide handen. De technieken zijn soms ietsje steviger dan bij de gewone ontspanningsmassage, hetgeen de doorbloeding extra stimuleert en er wordt meer gewerkt op de drukpunten in het lichaam.Tarieven: 35 euro per halfuur; 50 euro per 50 minuten; 80 euro per 1,5 uur


Wat is Thaise massage?
Het zijn vooral drukpunt-massagetechnieken die uitgevoerd worden op de meridiaanlijnen van het lichaam. De aanpak is steviger dan bij de ontspanningsmassage. De originele Thaise massage wordt gedaan op een mat op de vloer, maar ik heb de technieken geleerd op de massagetafel, wat ik zelf een heel stuk comfortabeler vind, ook voor de klant!

Tarieven: 35 euro per half uur, 65 euro per uur


Wat doet een gezichtsmassage?

Een gezichtsmassage is een heerlijke manier om helemaal te ontspannen, terwijl je gewoon al je kleren kunt aanhouden! Ook de nek en de hoofdhuid worden lekker onder handen genomen. Je kunt er wel een beetje vettig haar van krijgen!


Tarieven: 30 euro per halfuur; 55 euro per uur


 


Heb je wel eens gehoord van Quantum Touch?

Dat is een methode waarbij er amper sprake is van aanraking. Door middel van intensieve ademhaling en focus, kan een gespannen gebied gemakkelijker ontspannen en dat bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam! Zie ook de pagina Quantum Touch en Quantum Allergy.