De diverse massagetechnieken

 

Wat doet een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage helpt om lichaam en geest tot rust te brengen. Het brengt verlichting bij fysieke spanningen en/of mentale stress. Deze vorm van masseren bevordert de ontspanning van de spieren en daarmee de afvoer van afvalstoffen.

Tarieven: 35 euro per halfuur; 65 euro per uur

Wat is een Oosterse Wellness massage?

De technieken die ik hier gebruik zijn afgeleid van oosterse en westerse wellnesstechnieken. De essentie is dat deze technieken vloeiend, rustig en vaak symmetrisch worden uitgevoerd met beide handen. De technieken zijn soms ietsje steviger dan bij de gewone ontspanningsmassage, hetgeen de doorbloeding extra stimuleert en er wordt meer gewerkt op de drukpunten in het lichaam.


Tarieven: 35 euro per halfuur; 65 euro per uur


 

Wat doet een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is bedoeld voor vrouwen die tussen 12 en 36 weken zwanger zijn. Zwangerschap kan klachten en complicaties met zich meebrengen. Massage kan helpen om pijn- of vermoeidheidsklachten te verminderen. Tijdens de zwangerschap vinden er allerlei veranderingen plaats in het lichaam van de aanstaande moeder. Hormonale veranderingen maken spieren en gewrichten slapper om plaats te maken voor de baby, er kunnen vochtophopingen ontstaan of pijnen in het bekken, de rug en nek. Ook vermoeidheid, angst en slapeloosheid komen veel voor. Zwangerschapsmassage kan uitkomst bieden, maar er bestaan wel diverse contra-indicaties, die kunnen we samen bespreken.

Tarieven: 35 euro per halfuur; 65 euro per uur


Wat houdt een gezichtsmassage in?

Een gezichtsmassage is een heerlijke manier om helemaal te ontspannen, terwijl je gewoon al je kleren kunt aanhouden. Ook de nek en de hoofdhuid worden lekker onder handen genomen. Je kunt er wel een beetje vettig haar van krijgen.


Tarieven: 30 euro per halfuur; 55 euro per uur