Wat is Quantum Touch?

Quantum-Touch (Q.T.) is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft ervoor gezorgd dat een ieder nu zijn eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen.
Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken die je in twee dagen tijdens de Level 1 leert, kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen. Van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm- en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten.


Bron: qtouch.nl


Een Quantum Touch behandeling


Een sessie met Quantum-Touch (Q.T.) heeft als doel het zelfgenezend vermogen van de cliënt te versterken. Het is daarom geschikt om een breed scala aan klachten te behandelen.
Q.T. is vooral geschikt om bepaalde lichaamsdelen, waar spanning zit opgeslagen (blokkades) volledig te laten ontspannen.
Ook kan Q.T. enorm behulpzaam zijn bij het uitlijnen van de heupgewrichten en de schedelrand. Uitlijnen is het rechttrekken van scheefstand, een proces dat (vaak spontaan) plaatsvindt tijdens een Q.T. uitlijnsessie. Inmiddels gebruiken diverse chiropractors Q.T. technieken om hun eigen methoden te ondersteunen.


Als je kampt met vage of duidelijke klachten, acute of chronische pijn; met allergieën, spanningen, blokkades of angsten, aarzel dan niet en neem contact op! Dan kijken we samen welke behandeling voor jou het meest geschikt is.


Quantum Touch is niet gebaseerd op het wonderbaarlijke fenomeen "placebo-effect" (dit effect toont trouwens uitstekend aan waar ons zelfhelend vermogen toe in staat is!). Het bewijs daarvoor ligt in het feit dat Quantum Touch ook werkt op dieren en baby's.


Kort filmpje van een healing met quantum touch door grondlegger Richard Gordon:

https://www.youtube.com/watch?v=GpNmMtCeiA4


Tarieven: 40 euro (korte sessie) of 70 euro per uur


Demonstratie Quantum Touch op de Ermelose Braderie 15 augustus 2023. Beide mannen zaten in de bouw en hadden behoorlijk last van hun knie. Bij de ene was de operatie verkeerd gegaan. Allebei liepen ze een stuk beter na mijn behandeling.