Wat is Quantum Allergy?

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling ook wel eigenfrequentie genoemd, meetbaar in o.a. Hertz. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving, tussen de organen en alle lichaamssystemen onderling, de voeding die we ons lichaam aanbieden, bepaalt onder andere hoe het lichaam functioneert en of er wel of geen klachten zijn op fysiek en emotioneel gebied
Quantum-Allergy kan door een ieder die Quantum-Touch® geleerd heeft zelf toegepast worden voor diverse klachten.


Quantum-Allergy vereist zelfwerkzaamheid: hoe intensiever je hiermee aan de slag gaat, des te groter de kans dat er snel verbetering optreedt. Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie.
Wij adviseren je eerst je arts of specialist te bezoeken voor je een Quantum- Allergy behandeling ondergaat. Indien je medicatie gebruikt moet je duidelijk met je arts overleggen hoe je hierin begeleid kan worden.
Om het lichaam in optimale balans te brengen, is een veranderd voedings-, bewegings- en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam optimaal in trilling is, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden.


Bron: qtouch.nl/qaworkshop.html


Een Quantum Allergy Sessie

Heb je last van uitslag, eczeem, verkoudheid, jeuk of irritatie maar je weet niet waardoor het komt? Quantum Allergy (Q.A.) maakt gebruik van de spiertest om de oorzaak van een allergie op te sporen.
Bij een allergie waar je de oorzaak wel van kent, kan een Q.A. behandeling deze allergie resetten en daardoor verminderen of oplossen.

Met de QA Level 2-methode kunnen trauma en emotionele verstoringen duidelijker worden en vervolgens d.m.v. behandeling verminderen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op!

Tarieven: 35 euro (korte sessie) of 60 euro per uurWelke klachten kun je behandelen?

Een allergie, overgevoeligheid, intolerantie of andere verstoring, kortom, een ongepaste reactie van het lichaam kan symptomen veroorzaken in elk orgaan, elk weefsel, elk deel van het menselijk lichaam. Sommige systemen reageren vooral op bepaalde soorten verstoringen, zoals bijvoorbeeld de longen op pollen kunnen reageren.
Een stof kan invloed hebben op elk deel van het lichaam, op elk systeem, waardoor er een veelheid aan symptomen kan ontstaan. Zo kan bijvoorbeeld tarwe bij de ene mens jeuk veroorzaken, bij de ander darmklachten, vermoeidheid, eczeem, niesaanvallen of brandend maagzuur. Zelfs bij één persoon kunnen veel verschillende klachten voorkomen door eenzelfde verstoring.
Met Quantum-Allergy behandelingen pak je alle systemen, organen en weefsels aan en versterk je het immuunsysteem van de mens zodat de reacties op allerlei verstoringen weer genormaliseerd worden.

Bron: qtouch.nl/qaworkshop.html#id-workshop