Wat is mediamieke massage?

Mediamieke massage is een vorm van healing waarbij we, tijdens het masseren, gaan kijken naar de diepere oorzaak van de fysieke klacht.

Het is inmiddels een bekend gegeven dat trauma opgeslagen wordt in het lichaam. Vaak zitten hier vanuit de vroege jeugd blokkades in de energie. Als deze niet aangepakt of opgemerkt worden, dan gaan ze zich vastzetten in het lichaam en krijgen we pijn. Er bestaan heel veel uitdrukkingen die dit weergeven, zoals: je hart luchten, iets op je lever hebben, ergens je buik van vol hebben, iets niet uit je strot krijgen, ergens je schouders onder zetten, etc. etc. Pijnklachten zijn signalen van de Ziel en we hebben niet geleerd hier naar te luisteren. Maar zodra we dit wel gaan doen, hebben ze vaak diepzinnige en verhelderende boodschappen voor ons. Vanaf dat moment is een massage veel meer dan symptoombestrijding die tijdelijke verlichting brengt, en wordt het een proces van klachten begrijpen en transformeren.


Tijdens mijn opleiding Mediumschap en Trance Healing heb ik diverse praktische methoden geleerd om contact te maken met deze dieperliggende oorzaken. Wil je hier meer over weten, lees dan mijn blog:


https://blogzinnig.nl/opleiding-mediumschap-en-trance-healing-helpt-klachten-te-transformeren/


- Hieronder de website van de opleiding die ik heb gedaan met een uitgebreide toelichting op Mediamieke Massage en wat het precies inhoudt:


https://www.despiritueleacademie.nl/opleidingen/mediamiek-massage-therapeut/